بالاتر از میدان ولیعصر، نبش کوچه فرخی، شماره ۱۷۶۹
بهروزگشت در رسانه‌های اجتماعی

وعده‌های غذایی طبیعت

وعده‌های غذایی، بخش هیجان‌انگیز سفر به طبیعت

همیشه وقتی بحث برنامه‌ریزی برای سفر به طبیعت، کمپ کردن یا حتی پیک‌نیک‌های کوتاه طبیعت‌گردی پیش می‌آید، همراه داشتن وسایلی مثل چادر مسافرتی، زیرانداز، کیسه خواب و لباس‌های مناسب فصل به ذهن می‌آید؛ اما فراموش نکنید که توجه به وعده‌های غذایی هم بسیار مهم و ضروری است. همراه داشتن مواد غذایی لازم و داشتن تغذیه مناسب در سفر به طبیعت از این جهت مهم است که به تامین و ذخیره انرژی‌ کمک کرده و باعث می‌شود از بودن در طبیعت بیشتر لذت ببریم. 

چه غذاهایی برای طبیعت‌‌گردی مناسب است؟ 

در انتخاب غذا برای سفر به طبیعت علاوه بر سلیقه، توجه به حساسیت‌های بدنی، حجم و نوع موادغذایی بسیار بااهمیت است. یکی از مهمترین مسائل، کم‌حجم و کم وزن نگه‌داشتن مواد غذایی در عین پرانرژی و مغذی بودن آن است. موارد زیر به شما کمک می‌کند تا انتخاب خوبی برای تغذیه خود داشته باشید:

تنوع را در وعده‌های غذایی خود در نظر بگیرید و غذاهای موردعلاقه‌تان را به همراه داشته باشید. تنوع غذایی باعث می‌شود که طبیعت‌گرد و مسافران کمپ در طول سفر اشتیاق داشته باشند.

اگرچه استفاده از کنسروها، و انواع مواد فرآوری شده راحت‌ترین راه تامین غذا در سفر است، اما مصرف غذاهای تازه، مثل گوشت و مرغ غیر آماده یا خوراکی‌های پروتئینی مثل شیر و پنیر تازه، علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز در سفر می‌تواند یک تجربه فوق‌العاده برایتان بسازد. یکی از راه‌های ساده اما جذاب و هیجان‌انگیز، بهره بردن از غذاهای کترینگ تورهای طبیعت‌گردی است. 

توجه به منابع طبیعی منطقه، مانند رودها، چشمه‌ها یا درختان میوه می‌تواند راهنمایی برای انتخاب وعده‌های غذایی یا میان وعده‌ها باشد.

برای هر سفر، چه مقدار موادغذایی به همراه داشته باشیم؟

شاید در زمان برنامه‌ریزی برای رفتن به طبیعت، این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که برای تعداد روزهای معین‌شده چه میزان موادغذایی لازم است؟  پاسخ این سوال به چند فاکتور مهم بستگی دارد، اول باید طول سفر و تعداد روزهایی که در طبیعت هستید را مشخص کنید، سپس میزان سختی راه و فعالیت‌های بدنی که ممکن است در طول سفر با آن مواجه شوید و برایشان انرژی صرف کنید را درنظر بگیرید. به طور معمول هر شخص در فعالیت‌های نیمه‌سنگین ورزشی مثل بالا رفتن از کوه یا پیاده‌روی‌های طولانی، روزانه بین ۵٠٠ تا ٧٠٠ گرم غذای پرکالری و انرژی‌زا احتیاج دارد، این مقدار غذا می‌تواند بین ٢۵٠٠ کالری تا ۴٠٠٠ کالری داشته باشد.

برای تعیین میزان موادغذایی، می‌توانید آن‌ها را به چند دسته اصلی تقسیم کرده و از هر دسته میزان مشخصی را در لیست خود قرار دهید. 

دسته اول مواد اولیه برای تهیه غذاهای گرم و سردی است که در طول سفر قابل مصرف هستند. دسته دوم به میوه و سبزیجات مغذی مهم اختصاص دارد، به ویژه میوه‌هایی که به تامین انرژی و شادابی شما کمک شایانی می‌کند.

پدر نهایت دسته سوم میان‌وعده‌های مغذی مثل شیره‌ی خرما، حلوا شکری، کره بادام زمینی، بیسکوییت‌هاو خوراکی‌های کم‌حجم هستند که می‌توانند ضعف و خستگی شما در طول مسیر را کمتر کرده و گرسنگی شما را تا زمان وعده اصلی رفع کنند.

 

با تمام این اوصاف، اگرچه آشپزی در طبیعت می‌تواند شیرین و خاطره‌انگیز باشد اما سختی‌ها و چالش‌هایی دارد که ممکن است نخواهید با آنها مواجه شوید.

آژانس مسافرتی و گردشگری بهروزگشت با ارائه خدمات کترینگ در سفرهای کمپینگ و طبیعت‌گردی، تجربه‌ی منحصربفردی از اسکان در طبیعت و لذت بردن از این فضای بی‌نظیر بدون دغدغه و نگرانی بابت تهیه غذا و حمل موادغذایی برای شما فراهم می‌کند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *